Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Fii un altfel de Moș Crăciun în 2022!

Status: Inchis

„Fii un altfel de Moș Crăciun în 2022!” reprezintă un vis sau o dorință împlinită pentru ca un copil din mediul rural să aibă parte de educație suplimentară în anul 2023.

[ Show more ]
37.317078482042% Complete

102,819 RON

Sumă:

21

Galantomi:

233

Donații:

275,528 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Campania „Fii un altfel de Moș Crăciun!” este un vis sau o dorință împlinită pentru copiii din mediul rural. Pe lângă cadourile mult dorite, cei mici au parte de educație suplimentară în anul ce urmează prin participarea la programul educațional Școală după Școală derulat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Prin campania „Fii un altfel de Moș Crăciun în 2022!”, Fundația Bethany își propune și anul acesta să îndeplinească visurile și dorințele colorate ale copiilor din zonele sărace ale județului Iași: 101 copii aflați în situații vulnerabile vor primi un cadou de Crăciun și sprijin pentru un an de educație în programele Școală după Școală ale Fundației Bethany.

Campania „Fii un altfel de Moș Crăciun!” este o șansă la o viață mai bună generată de cei care au fost cândva mici pentru cei care încă sunt. Alege să fii un altfel de Moș Crăciun, oferind în dar magie și investind în educația copiilor de la sate. Alege să faci pentru copii o sărbătoare de 365 de zile!