Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Hai să dăm START pentru 60 de visuri!

Dată: 31 December 2022
[ Show more ]

Galantomi:

Donații:

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Prin Programul de Burse pentru educația tinerilor din mediul rural – START, Fundația Serviciilor Sociale Bethany investește în educația tinerilor de liceu proveniți din mediul rural. Într-un mediu sigur, primitor, adaptat continuu nevoilor tinerilor, oferim burse în valoare de 2700 lei/an școlar și o varietate de oportunități de implicare proactivă pentru a dobândi experiențe personale și educaționale optime, cu impact concret asupra integrării lor în societate, atât profesional, cât și personal și social.

Fundația Bethany asigură în prezent 36 de burse pentru tinerii sclipitori. Ne dorim însă să sprijinim 60 de tineri, astfel că mai avem nevoie de încă 24 de burse asigurate. Provocarea noastră cea mai mare este să aducem cât mai mulți oameni de bine alături de visul nostru și să dăm șansa cât mai multor tineri să își continue studiile și să își atingă țelul pe care ei și l-au propus.

Împreună, putem da START pentru 60 de visuri!