Cel mai dorit cadou de ziua mea

Alexandra T Fundația Serviciilor Sociale Bethany

1,006 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
Donations

Anul acesta, ca un gest firesc pe care îl poate face fiecare dintre noi, susțin inițiativele de #SolidaritateșiAjutor #pentruUcraina.

De aceea, am ales să îmi dăruiesc ziua unei cauze în care am deplină încredere și să susțin astfel 3 organizații dragi mie:

Fundația Serviciilor Sociale Bethany, alături de Fundația Comunitară Iași și Asociația CIVICA, reactivează FONDUL DE URGENȚĂ pentru a veni în sprijinul familiilor de refugiați din Ucraina. Prin campania umanitară „Solidaritate și ajutor pentru familiile de refugiați din Ucraina” doresc să contribuie la strângerea fondurilor necesare pentru ajutorul copiilor, femeilor și bătrânilor care au trecut sau vor trece granița în România, căutând adăpost.

În aceste momente, coordonarea eforturilor și munca în echipă este esențială. Te invit și pe tine să te alături acestei cauze și să ajutăm astfel asociațiile care știu cel mai bine ce este de făcut să poată interveni rapid și eficient, acolo unde este nevoia mai mare. Fie că vorbind despre achiziționarea de alimente neperisabile, medicamente, produse de igienă pentru copii, femei și bătrâni, articole vestimentare, susținerea eforturilor de cazare și transport a refugiaților, asistența medico-socială a acestora, educația copiilor și îndrumarea pentru încadrarea în muncă a adulților, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!

Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Bethany și-a început activitatea în urmă cu aproape 29 de ani și încă de la început și-a propus să susțină copiii, tinerii și familiile aflate în dificultate, oferindu-le sprijin terapeutic, psihologic și material. Organizația este alături de copiii din mediul rural de mai bine de 10 ani, derulând proiecte educaționale de lungă durată în aceste comunități și oferind burse copiilor cu rezultate bune care își doresc să meargă la liceu.

Bethany Social Services Foundation along with Iași Community Foundation and CIVICA Association, activates the EMERGENCY FUND to support refugee families from Ukraine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

7 Donations

La multi ani!! :)
14 Mar 2022
La multi ani frumosi!
14 Mar 2022
La mulți ani Aleca buna și frumoasa! Sa ai un an plin de fericire și împliniri. Toate gândurile și faptele tale bune sa ți se întoarcă înzecit!
11 Mar 2022

Anonymous