Hai să dăm START pentru 60 de visuri!

 

Ionela Pintilie Fundația Serviciilor Sociale Bethany

0.11574074074074% Complete
75 RON
Donations raised
64,800 RON
Target
1
Donations
I want to donate!

Prin Programul de Burse pentru educația tinerilor din mediul rural – START, Fundația Serviciilor Sociale Bethany investește în educația tinerilor de liceu proveniți din mediul rural. Într-un mediu sigur, primitor, adaptat continuu nevoilor tinerilor, oferim burse în valoare de 2700 lei/an școlar și o varietate de oportunități de implicare proactivă pentru a dobândi experiențe personale și educaționale optime, cu impact concret asupra integrării lor în societate, atât profesional, cât și personal și social.

Fundația Bethany asigură în prezent 36 de burse pentru tinerii sclipitori. Ne dorim însă să sprijinim 60 de tineri, astfel că mai avem nevoie de încă 24 de burse asigurate. Provocarea noastră cea mai mare este să aducem cât mai mulți oameni de bine alături de visul nostru și să dăm șansa cât mai multor tineri să își continue studiile și să își atingă țelul pe care ei și l-au propus.

Împreună, putem da START pentru 60 de visuri!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Bethany și-a început activitatea în urmă cu 27 de ani și încă de la început și-a propus să susțină copiii, tinerii și familiile aflate în dificultate, oferindu-le sprijin terapeutic, psihologic și material. Organizația este alături de copiii din mediul rural de mai bine de 10 ani, derulând proiecte educaționale de lungă durată în aceste comunități și oferind burse copiilor cu rezultate bune care își doresc să meargă la liceu.  

Prin Programul de Burse pentru educația tinerilor din mediul rural – START, Fundația Serviciilor Sociale Bethany investește în educația tinerilor de liceu proveniți din mediul rural.

Prin Programul de Burse pentru educația tinerilor din mediul rural – START, Fundația Serviciilor Sociale Bethany investește în educația tinerilor de liceu proveniți din mediul rural. Într-un mediu sigur, primitor, adaptat continuu nevoilor tinerilor, oferim burse în valoare de 2700 lei/an școlar și o varietate de oportunități de implicare proactivă pentru a dobândi experiențe per

 

1 Donations

Anonymous

75 RON
24 Jul 2022