Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Fii un altfel de Moș Crăciun în 2021!

Status: Finantat

„Fii un altfel de Moș Crăciun în 2021!” reprezintă un vis sau o dorință împlinită pentru ca un copil de la țară să aibă parte de educație suplimentară în anul 2022. 

 

[ Show more ]
95.375811688312% Complete

117,503 RON

Sumă:

17

Galantomi:

305

Donații:

123,200 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Moș Crăciun își propune și anul acesta să îndeplinească visurile și dorințele colorate ale copiilor din zonele sărace ale județului Iași. „Fii un altfel de Moș Crăciun în 2021!” reprezintă un vis sau o dorință împlinită pentru copiii din mediul rural, oferindu-le acestora acces la educație suplimentară în anul 2022. Poate fi șansa lor de a depăși sărăcia și neajunsurile din prezent.

Ultimii doi ani au reprezentat o provocare și din perspectiva educației, iar Fundația Bethany își propune să ofere în continuare sprijin educațional copiilor, pentru a nu pune în pericol tot ce s-a lucrat cu ei în acești ani de intervenție în comunitate. Campania „Fii un altfel de Moș Crăciun!” este atât de importantă pentru asigurarea resurselor unui nou program Școală după Școală în 2022, dar și pentru a aduce copiilor bucuria și emoția Crăciunului.

Campania „Fii un altfel de Moș Crăciun!” este o șansă la o viață mai bună generată de cei care au fost cândva mici pentru cei care încă sunt. Alege să faci pentru copii o sărbătoare de 365 de zile!