Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Campanie umanitară „Voci pentru Pace”

Status: Finantat

Strângere de fonduri pentru a sprijini reconstrucția și redotarea școlilor din Ucraina pentru a oferi accesul din nou la educație copiilor aflați în zona de conflict și pentru cei refugiați în România

[ Show more ]
2.7633333333333% Complete

4,145 RON

Sumă:

1

Galantomi:

21

Donații:

150,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Contextul acestor zile dezvăluie diferite stări și emoții pe care cei mai mulți dintre noi nu le-am trăit niciodată. O realitate cruntă, rece și indiferentă, un război ce distruge în calea sa orice urmă de bunătate, libertate și mai ales, afectează viitorul, atât al unei națiuni întregi, cât și al copiilor nevinovați.

Fie că vorbim de prosperitate economică, dezvoltare socială și personală sau de implicații culturale, educația reprezintă un factor cheie care stă la baza acestora. Astfel, refacerea sistemului educațional din Ucraina reprezintă o necesitate pentru popor.

Prin intermediul campaniei umanitare de strângere de fonduri VOCI PENTRU PACE se urmărește obținerea de resurse care să contribuie la sprijinirea, reconstrucția și redotarea școlilor din Ucraina, cu scopul de a oferi acces la educație copiilor aflați în zona de conflict. De asemenea, copiii refugiați în România pot fi sprijiniți pentru a avea acces la cursuri on-line sau programe de școlarizare adaptate specificului educațional ucrainean.

Piesa de rezistență a campaniei este reprezentată de concertul umanitar din data de 01 iunie 2022. Concertul reunește coruri profesioniste și voci devotate acestei cauze, ce vor cânta la unison în sala mare a Operei Naționale Române din Iași.

Aflat la prima ediție, concertul caritabil „Voci pentru Pace” dorește să transmită un puternic mesaj umanitar, care să genereze resursele necesare pentru a susține educația și a nu limita accesul copiilor la șansa unui viitor mai bun, cu pace și speranță pentru reușită și progres.

Proiectul este inițiat de o serie de instituții educaționale și culturale iesene de prestigiu, alături de reprezentanți ai mediului de afaceri românesc.

***

Organizatori:

OPERA NAȚIONALĂ ROMÂNĂ Iași, Teatrul Național ”Vasile Alecsandri” Iași, Universitatea Națională de Arte „Georgescu Enescu” Iași, Ateneul Național din Iași

Parteneri principali: ARL - Asociația Română de Literație, OFA UGIR, AGEO Events, AVISSO, Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Uniunea Ucrainenilor din România

***

Pentru orice alte tipuri de donații și susținere materială, respectiv financiară vă stăm la dispoziție adresa de e-mail adresa de email vocipentrupace@gmail.com sau la numărul de telefon 0753 041 645.