Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Donația ta dă aripi visurilor copiilor și tinerilor aflați în dificultate!

Status: Inchis

Balul de La Castel este cel mai important eveniment de filantropie din regiunea Moldovei organizat în beneficiul copiilor și tinerilor susținuți de Fundația Serviciilor Sociale Bethany. 

[ Show more ]
1.45% Complete

1,450 RON

Sumă:

1

Galantomi:

3

Donații:

100,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Balul de La Castel este cel mai important eveniment de filantropie din regiunea Moldovei și are loc anual la Iași în beneficiul copiilor și tinerilor susținuți prin programele Fundației Serviciilor Sociale Bethany. Scopul evenimentului din fiecare an este de a mobiliza comunitatea, atât mediul de afaceri, cât și persoane fizice, alături de programele Fundației Serviciilor Sociale Bethany dedicate copiilor și tinerilor în dificultate din Iași și din regiunea Moldovei.

La fiecare ediție a Balului de La Castel, arta conturează un viitor mai bun copiilor cu dizabilități, elevilor din mediul rural, copiilor din medii dezavantajate și tinerilor vulnerabili din cadrul programelor Fundației. Binele a devenit artă și prin prisma celei de a IX-a ediții a Balului, iar generozitatea și frumusețea lumii și-au deschis aripile și s-au înalțat pentru visurile copiilor. 

Poți alege să faci din bine artă donând pentru una dintre cauzele susținute în cadrul Balului de La Castel:

#EDUCAȚIE

#TERAPIE

Donația ta dă aripi visurilor copiilor și tinerilor aflați în dificultate!