Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Fii un altfel de Moș Crăciun în 2023!

Status: Fundraising

Fii un altfel de Moș Crăciun! este proiectul nostru de suflet prin care ne propunem să împlinim visurile și dorințele colorate ale copiilor pentru care sărăcia și neajunsurile stau puternic în calea realizării lor. 

[ Show more ]
64.006% Complete

64,006 RON

Sumă:

11

Galantomi:

179

Donații:

100,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Un copil sărac de la sat poate renunța foarte ușor la școală dacă nu primește sprijin suplimentar în educație.

Un copil cu o dizabilitate poate pierde startul spre o viață demnă dacă nu este susținut la timp.

Echipa Fundației Serviciilor Sociale Bethany oferă suport constant copiilor aflați în situații de dificultate. Noi credem cu tărie că investiția în educația lor, la momentul potrivit și cu atenția necesară, le poate oferi o direcție pozitivă și o șansă la un viitor împlinit.

Campania Fii un altfel de Moș Crăciun! este o șansă la o viață mai bună generată de cei care au fost cândva mici pentru cei care încă sunt. Premisele pentru a rezolva o parte din problemele societății în care trăim se clădesc pe capacitatea celor care au reușit în viață, prin profesie, educație, statut social sau putere financiară, prin oferirea de atenție și sprijin pentru cei vulnerabili. De aceea, oricine dorește să producă o schimbare pozitivă în viața celor mai mici poate fi, alături de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, un altfel de Moș Crăciun, nu doar o dată pe an, ci pentru toate cele 365 de zile.

În 2023, poți alege ca unul din cei 128 copii aflați în situații de vulnerabilitate să primească un cadou de Crăciun și sprijinul tău pentru un an de educație sau terapie în programele Fundației Bethany.

Hai să facem pentru un copil o sărbătoare de 365 zile!

Fii un altfel de Moș Crăciun în 2023 și investește-ți cadoul în potențialul unui copil!