Donația ta dă aripi visurilor copiilor și tinerilor aflați în dificultate!

 

Adelina Tîrnovanu Fundația Serviciilor Sociale Bethany

1.45% Complete
1,450 RON
Sumă strânsă
100,000 RON
Target
3
Donații

Balul de La Castel este cel mai important eveniment de filantropie din regiunea Moldovei și are loc anual la Iași în beneficiul copiilor și tinerilor susținuți prin programele Fundației Serviciilor Sociale Bethany. Scopul evenimentului din fiecare an este de a mobiliza comunitatea, atât mediul de afaceri, cât și persoane fizice, alături de programele Fundației Serviciilor Sociale Bethany dedicate copiilor și tinerilor în dificultate din Iași și din regiunea Moldovei.

La fiecare ediție a Balului de La Castel, arta conturează un viitor mai bun copiilor cu dizabilități, elevilor din mediul rural, copiilor din medii dezavantajate și tinerilor vulnerabili din cadrul programelor Fundației. Binele a devenit artă și prin prisma celei de a IX-a ediții a Balului, iar generozitatea și frumusețea lumii și-au deschis aripile și s-au înalțat pentru visurile copiilor. 

Poți alege să faci din bine artă donând pentru una dintre cauzele susținute în cadrul Balului de La Castel:

#EDUCAȚIE

#TERAPIE

Donația ta dă aripi visurilor copiilor și tinerilor aflați în dificultate!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Bethany și-a început activitatea în urmă cu aproape 29 de ani și încă de la început și-a propus să susțină copiii, tinerii și familiile aflate în dificultate, oferindu-le sprijin terapeutic, psihologic și material. Organizația este alături de copiii din mediul rural de mai bine de 10 ani, derulând proiecte educaționale de lungă durată în aceste comunități și oferind burse copiilor cu rezultate bune care își doresc să meargă la liceu.  

Balul de La Castel este cel mai important eveniment de filantropie din regiunea Moldovei organizat în beneficiul copiilor și tinerilor susținuți de Fundația Serviciilor Sociale Bethany. 

Balul de La Castel este cel mai important eveniment de filantropie din regiunea Moldovei și are loc anual la Iași în beneficiul copiilor și tinerilor susținuți prin programele Fundației Serviciilor Sociale Bethany. Scopul evenimentului din fiecare an este de a mobiliza comunitatea, atât mediul de afaceri, cât și persoane fizice, alături de programele Fundației Serviciilor Sociale Be

 

3 Donații

Felicitari!!!
10 Jun 2022
Binele ne da aripi. Multumim pentru aripi, Bethany!
09 Jun 2022

Oana Șofrac

150 RON
08 Jun 2022